Slijterij den Gouwenaar
Meer dan 500 bier

 

OVER ONS

Wij van "Den Gouwen Aar" willen meehelpen om desfeer voor een ieder te creëren door middel van het aanbieden van ruim 800 soorten speciaalbier.

Te denken valt dan aan Trappistenbieren, Lambiekbieren, witbieren, Abdijbieren, alcoholvrije bieren, fruitbieren, biologische bieren, luxe pilzen, etc.

Ons grootste assortiment komt uit België, zo'n 50%, daarna Nederland 40% en de overige 10% komt vanuit de rest van de wereld, zoals: Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Schotland, Engeland, Turkije, Griekenland, Venezuela, Mexico, Indonesië, Italië, Amerika en nog een aantal landen.

Wanneer u iets zoekt wat wij niet in ons assortiment hebben, proberen wij hier alsnog aan te geraken. Wanneer dit niet lukt, kunnen wij u vakkundig adviseren bij uw keuze om een vervangend bier te kiezen. Wij staan u graag te woord en zullen waar wij kunnen, u altijd helpen met uw keuze. Ook kunnen wij voor u een mooi pakket samenstellen, denk aan verjaardagen, relatiegeschenken of zelfs kerstpakketten. Wanneer u bij ons in de winkel komt, zult u zich ook vergapen aan de sfeer die het pand en de inrichting uitstraalt.

De sfeervolle inrichting dient ook als doel om een leuk uitje te beleven in de vorm van bierproeverijen. Eén van onze medewerkers begeleid de proeverij en vertelt over het product bier. De fabricage, de smaken, de grondstoffen, wetenswaardigheden, etc. 
Kortom, wanneer u een proeverij meemaakt, staat het garant voor een leuk tijdverdrijf.

Het pand bezit ook een oude gewelvenkelder, deze gaat medio september/oktober 2013 gebruikt worden om workshops bier brouwen mee te maken. Wanneer men denkt dit zelf te kunnen, maar geen apparatuur heeft stellen wij tegen betaling natuurlijk de ketels tot uw beschikking. Tijd om kennis te maken met onze winkel en de mogelijkheden te ontdekken.

 

Volg ons op:


Op de hoogte blijven? Schrijf je in!